Verbindend / geweldloos communiceren is te leren. Als er verschillende belangen in het geding zijn (bv. boorklus en slapende kinderen), kan het moeilijk zijn om je boodschap over te brengen. Hoe kunnen we dan toch iets bij die ander bereiken (bv. boren op een ander tijdstip) zonder dat we zelf geïrriteerd raken en zonder de ander te irriteren? En wat kunnen we zeggen om verhitte gemoederen tot bedaren te brengen? Geweldloos communiceren Almere is een groep van vrijwilligers die Almere een aantal basisvaardigheden wil aanreiken om meer verbindend te communiceren. Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist. Het is een basiscursus voor iedereen die wil leren om lastige gesprekken makkelijker te laten verlopen.

De cursus bestaat uit drie dagdelen, meestal op zaterdagochtend gegeven.

Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximum is 12. Als je de cursus wilt volgen meld je dan aan via contact@geweldlooscommuniceren.info . Je ontvangt dan bericht wanneer zich voldoende deelnemers hebben aangemeld en wanneer de eerstvolgende cursus wordt gegeven.

Je krijgt als deelnemer een cursusmap mee waarin de theorie en de praktijk van geweldloos communiceren nog eens worden uitgelegd.

De cursus kost € 30,- per persoon. Mocht dit voor jou een te hoog bedrag zijn, neem dan contact met ons op.